Telegdi Ágnes

Madár-látta könyvtárak

Kapcsolódj be a könyvtárak madaras programsorozatába – Telegdi Ágnes író, természetfotós vezetésével

Telegdi Ágnes madár-látta kiállítása

Évek óta figyelem, fotózom, és nagyon szeretem a madarakat. Az elmúlt években megszerzett élményeimet közvetlen formában, valósághűen szeretném megosztani az olvasó közönséggel. 

Madaras témájú könyveimben széncinke, varjú, harkály és a többiek köszöntenek ránk a színes oldalakról, hogy vidám kis meséjükkel lekössék az olvasó vagy hallgató közönséget. A madarak az évszakok változásának szimbólumai. A gólyák, a fecskék Afrikából érkezve köszöntik a tavaszt. Nyáron a felcseperedett fiókák csiripelésétől hangos az erdő. Ősszel csapatosan indulnak délre a nyári vendégek. Télen pedig a madáretetők zajos élete töri meg a dermedt táj csendjét. Mindig velünk vannak. Annyira megszokták az ember közelségét, hogy csak egy kicsit kell figyelnünk, és lakhelyünkön, kiránduláskor, nyaraláskor biztosan felfedezünk ismertebb és kevésbé ismert fajokat. Abban reménykedem, történeteim közelebb hozzák a madárvilágot kicsikhez és nagyokhoz, és mindemellett a varázslatos fotók és az ezt kiegészítő festmények sok örömteli percet okoznak az év minden időszakában. 
Telegdi Ágnes, író, természetfotós, az „ Ó,azok a csodálatos állatok” könyvsorozat szerz
ője”

Programsorozatunkat szorosan követi az évszakokhoz szorosan kötődő, folyamatosan változó tematikus könyvajánló – folyóirat ajánló polcunk, melyek aktuális ajánlatait online is tudják követni az olvasók. Itt az ehető virágokról szóló könyvektől az öko-anyu füzetekig, Fekete István műveitől Schmidt Egon könyvéig, mindent kínálunk majd az érdeklődőknek. 

Kapcsolódj be, bárhol is van könyvtárad az országban! Vedd fel velem a kapcsolatot a telegdia@gmail.com email címemen, vagy keress a +36309661526 telefonszámon.

A facebookon is magtalálsz:

facebook / Ó, azok a csodálatos állatok

facebook/ Madár-látta-könyvtárak

facebook/ Barnabás meséi

facebook/ Karácsonyi készülődés

facebook/ Telegdi Ágnes írónő  

facebook/ Természetszerető könyvtárosok, tanárok csoportja

A program szervezője:

Telegdi Ágnes, író, természetfotós, szaktanácsadó

Kapcsolat